Μεσιτικό Γραφείο

Στόχος μας είναι να επιλέξετε, από την μεγάλη συλλογή ακινήτων των πελατών μας που μας εμπιστεύτηκαν, το ακίνητο που ονειρεύεστε και να σας καλύψουμε με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας.

Από το 1997 εγκαταστήσαμε την έδρα μας στην Κέα (Τζια) ως το μόνο Μεσιτικό Γραφείο στο Νησί μας σε μια προσπάθεια σωστής οργάνωσης και σωστής αντιμετώπισης των συνδιαλλαγών στα ακίνητα του Νησιού.

Με την βοήθεια των πελατών μας,  που μας εμπιστεύτηκαν:

  • Πετύχαμε να το οργανώσουμε και παράλληλα αποκτήσαμε φήμη για τις τίμιες συνδιαλλαγές μας.
     
  • Καταγράφουμε σε λίστα, που είναι στην διάθεση σας, όλα τα ακίνητα προς πώληση, το κάθε ένα με την τιμή που ζητά ο ιδιοκτήτης του, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να επιλέξουν με βάση, τις προθέσεις τους, τους στόχους  και τις δυνατότητες τους μια πιθανή επένδυση.
     
  • Με τους εξειδικευμένους Συνεργάτες μας, ιδιαίτερα καλούς γνώστες της επί τόπου πραγματικότητας και συνθηκών (αφού ενεργοποιούμεθα αποκλειστικά και μόνο στο όμορφο Νησί μας), καλύπτουμε όλα τα θέματα που αφορούν αγορές, πωλήσεις, μεταβιβάσεις κλπ. και παράλληλα, τεχνικά θέματα όπως δυνατότητες κατασκευής, διαδικασίες Αρχαιολογίας, διαδικασίες Δασικής, Βεβαιώσεις, Πιστοποιητικά κλπ..

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ευχόμαστε να είστε ο επόμενος πελάτης μας για να σας εξυπηρετήσουμε το ίδιο σωστά.