Κατασκευαστική Εταιρεία

Ο πατέρας μου, είναι Πολιτικός Μηχανικός, και μου επέτρεπε να δουλεύω στην οικοδομή τα καλοκαίρια, ως "βοηθός - βοηθού εργάτη", από τα δώδεκα μου χρόνια. Από το 1972 ενεργοποιήθηκα ως Πολιτικός Μηχανικός στον τομέα των κατασκευών, με Ιδιωτικά και Δημόσια έργα, σε όλη την Ελλάδα.

Η σχέση μου με τη Τζια αρχίζει από παιδί, το 1962, συχνός τότε επισκέπτης του Νησιού στο σπίτι Τζιώτη φίλου μου (που είναι ακόμη φίλος μου και σήμερα). Το 1989 έκανα το εξοχικό μου εδώ (σήμερα μόνιμη κατοικία μου), πιθανά όπως και εσείς προτίθεστε να κάνετε. Το 1992, αποφάσισα την μερική ενεργοποίηση μου στο Νησί μας, ξεκινώντας τότε με την κατασκευή κάποιων λίγων σπιτιών, φίλων και πελατών. Τέλος,  το 1997 έκανα την μόνιμη κατοικία και σταθερή εγκατάσταση μου στο Νησί παραμένοντας εδώ όλο τον χρόνο, έτσι ώστε να παρακολουθώ από κοντά τα έργα που μου εμπιστεύονται οι πελάτες και φίλοι μου και δουλεύω αποκλειστικά και μόνο στην Τζια.

Οργάνωσα με την βοήθεια των Συνεργατών μου ένα πλήρες, λειτουργικό, άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο Γραφείο - Τεχνική Εταιρεία  Μελετών και Κατασκευών. Μελετάμε την Αρχιτεκτονική της κατασκευής, βασισμένη σε ντόπια Τζιώτικα και Κυκλαδίτικα στοιχεία και παρακολουθούμε τις κατασκευές μας επιτόπου καθημερινά. Οργανώνουμε καθημερινά την εξέλιξη τους και, με την δυνατότητα που μας παρέχεται από την καθημερινή αυτή επαφή με τα έργα μας, αποφεύγουμε τις κακοτοπιές και τις κακοτεχνίες.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στη Τζιώτικη Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική και Κατασκευών και την πλήρη συμπαράσταση και βοήθεια των εξειδικευμένων Συνεργατών μου μελετήσαμε και κατασκευάσαμε έναν μεγάλο αριθμό οικιών, αποκτήσαμε νέους φίλους που είναι οι πελάτες μας και έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε αυτό που ζητάτε.

Ε.Μ.Γ. Ιωαννίδης, Πολιτικός Μηχανικός